OM OSS


Da Luca Zannini kom til Norge i 2012 visste han ingenting om Norge, men han skjønte fort to ting, nordmenn elsker Italia og nordmenn elsker pizza. Idéen om Mamma Pizza ble født, et uformelt sted der du raskt kan få god og ekte italiensk pizza til en rimelig penge.

Mamma Pizza bruker så langt det er mulig sesongbaserte, ferske råvarer, samt importerte skinker og oster fra Italia. Det er familien Zanninis egne oppskrifter som dominerer menyen, og maten skal selvsagt tilberedes med en solid dose italiensk lidenskap. Med seg fra Italia har Luca en helt spesiell oppskrift på pizzadeig, der gjæret i deigen er erstattet med en naturlig hevingsprosess. Selve hevingsprosessen finner sted i vanlig romtemperatur og varer i 36 timer. Resultatet er en mye lettere og sunnere deig, italienerne kaller det pizza leggera, og Mamma Pizza er allerede godt kjent i Oslo for sin pizza-al taglio; ferdig oppskårne pizzastykker du kan spise på stedet eller ta med deg videre ut i Oslos gater. Mamma Pizza drives i dag av Luca og broren hans, Davide, og har på kort tid blitt en av de høyest rangerte spisestedene på Tripadvisor, og har et godt renommé blant de mange pizzakjennerne i Oslo.


KONTAKT OSS


Åpningstider og informasjon

Åpent ukedager fra 11:00 ttil 21:30
Åpent Lørdag og Søndag fra 12:00 til 21:30
Resservasjoner aksepteres
Tilgjengelig for private selskaper og bursdagsfeiringer
Sitteplasser for 30 personer.

For mer informasjon eller spesielle ønsker, ring oss på:
(+47) 915 11 841

Eller send oss en epost på:
post@mammapizza.no



Plasseringer

Mamma Pizza, Dronningensgate 22, 0154 Oslo


Mamma Pizza, Storo Storsenter: Vitaminveien 7-9, 0485 Oslo


Mamma Pizza, Steen & Strøm: Nedre Slottsgate 8, 0157 Oslo